Marble Surface

NYHED:  FÅ MIN CHECKLISTE TIL

ONLINE GENERALFORSAMLINGER 

Står du med en aflyst generalforsamling så fortvivl ikke.

Gå online med din generalforsamling

og sæt samtidig skub i din forening

Kurser

Få et skræddersyet kursus til din organisation eller lokalsamfund. Lige nu udbydes der bl.a flere kurser for lokalråd og foreninger, samt et videokursus til afholdelse af online generalforsamling.

Foredrag

Book et spændende foredrag eller keynote speak. Som fremtidsforsker og landsbyekspert, kan Tyge bl.a. fortælle om Fremtidens fællesskaber.

Facilitering

Vil du have din virksomhed til at arbejde bedre sammen, have det sjovt og samtidig nå jeres mål? Tyge har mere end 20 års erfaring med facilitering af diverse møder og workshops.

Image by Kim Jones

Lone, Landdistriktskonsulet, Holbæk Kommune

Jeg kan varmt anbefale , at anvende Tyge Mortensen som facilitator og underviser. Han er altid godt foreberedt og hans spreder masser af energi og inspirerende viden til de deltagende.

Daniel, Projektmaker, Præstø

Tyge er ærlig, udfordrende, samspillende og pisse provokerende på den gode måde. Det som Tyge mestre kan kun få - og uanset hvilken branche du er i, så formår han at udfordre både dig og dit mindset.

Anthony, Kursusdeltager, Faxe Kommune

Tyge har givet os et enormt spark i den rigtige retning. Vi fremstår meget mere professionelle i vores lokalområde i dag. Det var fantastisk at komme tæt på det arbejde der bliver gjort. Stor tak.

 

Email: tygemortensen@gmail.com   //     Mobil: 60915845